Levensboom Orgonite Kristal Hanger Ketting Klei Handwerk Unisex

€42.00
Availability: In stock
SKU:
P90

Levensboom Orgonite Hanger Klei Handgemaakt Unisex

Deze met de hand gemaakte Tree of Life hanger is uniek omdat de orgonite® handgemaakt is uit veel messing, aluminium, ijzer en koperschaafsel. Het bevat ook pyriet (om het algehele vermogen te verbeteren), zwarte toermalijn (om overtollige energie te beschermen en te aarden), elite shungiet (emf-bescherming), rhodiziet (om de andere kristallen te versterken) en één helder kwarts (voor piëzo-elektrisch effect). in een duurzame harssetting. De klei is van goede kwaliteit en waterdicht, maar ik raad aan om hem eraf te halen tijdens het douchen of in bad gaan om de levensduur van de kleuren te verlengen.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------

Wat is Orgonite®? Orgonite® is een woord dat door Karl Hans Welz is bedacht voor een materiaal dat hij maakte als variatie op de technologie van Wilhelm Reich. Hij is eigenaar van het handelsmerk voor het woord orgonite®. Het is mij toegestaan ​​de term Orgonite® te gebruiken. Orgonite® is een stof gemaakt van hars, metalen en kwarts die het energieveld van je lichaam versterkt en je helpt te beschermen tegen door de mens veroorzaakte EMF-straling en negatieve energie. Deze verbazingwekkende metafysische hulpmiddelen kunnen je leven fysiek, emotioneel en spiritueel helpen verbeteren. De belangrijkste functie van orgonite is het reinigen van stagnerende en negatieve energie.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------

Deze hanger is gemaakt met liefdevolle bedoeling om het leven van mensen ten goede te veranderen. Het kristal is met de hand geschuurd door 7 sets fijn polijstpapier, zodat het glanzend en zijdezacht is. Omdat het een uniek handgemaakt exemplaar is, kan het lichte artistieke onvolkomenheden hebben. Het komt op een verstelbaar imitatie suède koord. Ca. Maat: 6,1 cm/2,40 inch van boven naar beneden.

More Information
Color Blue
Write Your Own Review
You're reviewing:Levensboom Orgonite Kristal Hanger Ketting Klei Handwerk Unisex
Your Rating